6 ting vi ALDRIG ser på biler igen


De senere år har vi måttet vinke farvel til mange fede ting i bilindustrien. Det meste af det kommer aldrig igen, så her har vi samlet en lille liste for at mindes ‘det, der var’.

Vi ved det. Biler af i dag er mange gange bedre end biler af i går. På de fleste punkter. For kigger man på andet end bare anskaffelsespris og de totale udgifter til ejerskabet, dukker der hurtigt ting op, som vi ærger os gule og blå over er forsvundet. Eller er på vej væk…

Hvad blev der eksempelvis af den manuelle håndbremse? Eller modelprogrammer du faktisk kan se forskel på? Tænk lige over det et øjeblik.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Med stadigt strengere emissionskrav og teknologiske kapløb presset ind på en 9″ infoskærm bevæger vi også hurtigere og hurtigere mod kønsløse biler uden sjæl.

LÆS OGSÅ: Dumme ting bilfabrikkerne gør ved nye biler

Lidt øv. Meeen, så er det jo godt at vi kan svælge lidt i teknik og modeller fra en ikke så fjern fortid.

Klaplygter
Inderst inde er enhver bilentusiast et femårigt barn. Størrelsen på vores legetøj er det eneste, der ændrer sig, den dag vi fylder 18 år. Derfor er de fleste også nogle ‘suckers’ for et godt sæt forlygter. Især dem der kan gå op og ned med et tryk på en knap. Desværre hører klaplygter fortiden til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men hvem husker ikke kørende legender som Mazda MX-5 NA, BMW E31 8-Serie og Chevy Corvette C5? Op, ned, op, ned!… igen og igen og!

De senere år har vi måttet vinke farvel til mange fede ting i bilindustrien. Det meste af det kommer aldrig igen. Her er en lille mindeliste.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videre.

NÆSTE SIDE
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk