18-årig blitzet i byzone – mister mors bil

Fotos: Presse-fotos.dk
Fotos: Presse-fotos.dk

Tilbage i januar blev en bare 18-årig blitzet på Greve Strandvej i Greve. Kort efter kom politiet efter moderens bil.

Bilen – hvis mærke og model ikke er oplyst – var bare halvandet år gammel, da Midt og Vestsjælland tilbage i januar beslaglagde den fra dens 46-årige kvindelige ejer i Greve. Kort forinden havde hendes 18-årige søn nemlig kørt vanvidskørsel i den.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

På Greve Strandvej blev den unge mand af en fotovogn målt til at køre mindst 115 kilometer i timen. Strækningen er en 50-zone. Altså blev hastighedsgrænsen overtrådt med 130 procent. Mere end rigeligt til kategorisere den 18-åriges kørsel som vanvidsbilisme. Reglerne træder nemlig i kraft, så snart det går mere end 100 procent for stærkt.

I døgnrapporten skriver politiet, at moderen ikke protesterede over beslaglæggelsen. Inden politiet dukkede op på adressen, havde kvindens søn fortalt hende om hastigheden.

På den januardag var den 18-årige den eneste af de i alt 616 bilister, som passerede fotovognen, der kørte så stærkt, at det betragtes som vanvidskørsel.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Flere billeder: presse-fotos.dk

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk