Youtuber smadrer spritny Porsche gennem bilforhandlers facade

Hvad gør man ikke for likes, delinger og ‘subs’?!

Uden at det skal lyde fordomsfuldt, så kan sådan et stunt næsten kun komme fra Rusland. Det er i øvrigt udført af selvsamme youtuber, som bogstavelig talt brændte sin Mercedes-AMG GT 63 S ned sidste år.


Mikhail Litvin hedder han, og på en eller anden måde har den blot 25-årige unge mand fået en Porsche-forhandler med på en næsten lige så sindssyg idé.

På en eller anden måde har Litvin, hvis Youtube-kanal har over 6 millioner abbonenter, nemlig fået overtalt forhandleren til, at han må kører sin spritnye Porsche Taycan ud gennem butiksfacaden.


Det hele er selvfølgelig så opstillet, som noget på Youtube overhovedet kan blive. Men nogen har alligevel haft en god pose penge fremme, for selv i Rusland er en Taycan ikke gratis.

Har bestemt ikke været gratis
Langt fra faktisk. 12,3 millioner rubler løber bilen op i. Det er med dagens vekselkurs 1 million danske kroner plus det løse. Men så snakker vi også om Taycan Turbo S, som går fra 0 til 100 km/t på 2,8 sekunder.

Nu er vores russiske er noget rusten, men personerne i starten af videoen er i øvrigt skuespiller, der giver den som henholdvis Lenin, Stalin og Putin.

Alle har de ét råd til Mikhail Litvin: Gør som det passer dig. Det tager ungersvenden ret bogstaveligt. Omvendt er Litvins stunt allerede set mere end fem millioner gange.

Så mon ikke reklameindtægterne alene kan betale det meste af regningen.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk