Reklame:

Youtuber finder forladt Ford-forretning fyldt med nye 80’er-modeller

En ny Ford har ikke forladt stedet siden engang i midt-80’erne. Flere af bilerne står stadig – og frem for alt urørt – tilbage.

Var der et mærke, der kunne køre på vandet i 80’erne, var det Ford. Mærkets europæiske afdeling vadede i succes fra Fiesta over Escorten til Sierra.  Ja, selv datiden Scorpio så hæderlig ud.

Men for en tysk forhandler i Ingolstadt gik alt i bakgear. Faktisk gik det så meget i bakgear, at stedet lukkede ned i midt-80’erne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mind you, på samme tid som Ford blærede sig i rallyklassen “Gruppe B” med den vilde RS2000.

Nu har folkene bag Youtube-kanalen Auto Retro fundet frem til den forladte bilforhandler. For at holde på stedes hemmeligheder har folkene bag ikke dog ikke fortalt, præcis hvor bilerne står henne.

LÆS OGSÅ: Bilister skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

Ifølge den information, der florerer om stedet, lukkede det ned, da Ford-forhandleren døde. Hans kone holdt dog opsyn med stedet ind til for bare få år siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den tyske udgave af Motor1 skriver, at bilerne som stadig står i forhandlerens lokaler løbende er blevet set til. Ligesom bygningen i øvrigt er det.

Men bilerne er heller aldrig blevet registeret. Men er man til Ford-programmet i 1980’erne, er der nok at tage af.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?