WOW! Denne Skyline R32 GT-R er 1.300 hk klædt i kulfiber!

Hvis der er noget, vi gerne tog med hjem fra dette års SEMA Show, så er det denne Nissan Skyline R32 GT-R med komplet kulfiberkrop.

Hvis der er noget, vi gerne tog med hjem fra dette års SEMA Show, så er det denne Nissan Skyline R32 GT-R med komplet kulfiberkrop.

SEMA Show er verdens største tunermesse, som offentligheden faktisk ikke er inviteret til. Du kan sammenligne det lidt med en stor branchefest for eftremarkedets firmaer.

For det er det, det er.

Et uhyre klædt i kulfiber
Når det så er sagt, er der en masse show at komme efter i Nevadas ørken. Faktisk flyder SEMA hvert år over med den ene lækre bil efter den anden. I år må noget af det vildeste på bilmessen klart være denne vilde Nissan Skyline R32 GT-R klædt komplet i kulfiber.Den er bygget om af Garage Active Japan, og stifteren Sakamoto-sans instagramprofil er bogstavelig talt fyldt med billeder af R32’ere – også kendt som Godzilla. Men få springer lige så meget i øjnene som denne bredbyggede sag.

Den vilde skabning blev første gang vist frem på Tokyo Auto Salon, men nu er den altså fløjet til USA. Hvilket vi godt forstår.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at læse videreNæste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk