Reklame:

Skat sletter to millioner regninger til bilister

Skattemyndighederne dropper nu at inddrive to millioner regninger. Det vil være for dyrt lyder forklaringen.

Statskassen siger farvel til 100 millioner kr. Skat har nemlig problemer med at inddrive gæld, og det har man haft i årevis.

At myndighederne nu igen opgiver at jagte millioner af kroner, fremgår af et aktstykke fra Skatteministeriet til Folketingets Finansudvalg. Det skriver Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Skatteministeren agter at anvende en bemyndigelse til at afstå fra beregning og opkrævning af en gruppe af rentekrav af fordringer, der vedrører motorkøretøjer, fremgår det.

Det siger staten farvel til
Helt konkret vil Skat ikke længere inddrive gæld under 750 kr hos folk der skylder på alt fra registreringsafgift, grøn ejerafgift og vægtafgift. Det er ikke første gang, Skat ikke kan finde ud af inddrive pengene hos landets bilister.

I 2018 kom Rigsrevisionen frem til, at bilister uproblematisk har kunnet lade være med at betale vægt-og ejerafgift siden 2012. Noget der også dengang kostede statskassen millioner af kroner.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?