Reklame:

VIDEO: Sean har kørt 555.000 kilometer i sin Honda NSX

Bilen købte Sean, da den havde kørt 112.000 kilometer. Det er 17 år siden nu. 

Hvor solidt bygget er den første generation af Hondas sportsvogn NSX? Det kan du spørge Sean om. Han ejer nemlig en Formula-rød NSX – eller Acura NSX som amerikanerne siger, men hele 667.000 kilometer på tælleren. Det svarer til 415.000 miles.

LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu koster det næsten 10.000 kr. at tale i håndholdt mobil

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Distancen har Sean tilbagelagt på de sidste 17 år. Dog ikke helt selv. Han har nemlig kun kørt de 555.000 af kilometerne. Det interessante er, at den røde Honda ligner en helt ny bil. Hvilket den ellers er ret langt fra at være.

Kun udstødningen og hjulene er nye
I videoen herunder afslører Sean hemmeligheden bag. Og egentlig er der ikke så meget hokus-pokus i det. Bilen er holdt til punkt og prikke med service, og så har den aldrig været involveret i ulykker. På den måde har Sean strøget uden om de vildeste værkstedsregninger.

LÆS OGSÅ: Peugeot: Elbiler skal holde 10 år LÆNGERE end benzinbiler

Gennem årene er alle sliddele, som har trængt til det, selvfølgelig skiftet. Men ud over det står NSX’eren, bortset fra en aftermarket-udstødning og nogle andre hjul, helt som, da den trillede ud fra fabrikken i Japan for 31 år siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Vidste du iøvrigt, at den oprindelige Honda/Acura NSX var i produktion helt fra august 1990 til og med november 2005? Med tiden voksede V6-motorens slagvolumen fra 2,9 liter til 3,2. Hvilket betød, at modellen endte med 294 hestekræfter og 304 Nm.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?