VIDEO: Politiet jagtede John Deere-traktor i verdens langsomste biljagt

Politiet måtte ud på noget af en jagt forleden. Målet var en stjålet traktor, og det gik laaaaaaangsomt.

Nu kan man ikke ligefrem påstå, at traktorer er blandt verdens hurtigste køretøjer. Men det viser sig, at de kan være temmelig svære at stoppe. I hvert fald for ordensmagten.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Politiet i Boone, der ligger i staten Iowa, havde i tirsdag nemlig et værre hyr med at få stoppet traktor-tyven Ronnie Hicks. Ja, det hedder han faktisk. Og det selvom Ronnie Hicks af indlysende ikke kørte ret stærkt.

LÆS OGSÅ: Lige grisk nok – her parkerer politiet 2 fotovogne på samme vej

Politiet skriver da også, at de i forvejen er særdeles godt bekendt med vores traktortyv. Men det er tilfældet fik dog ikke Ronnie Hicks til at stoppe traktoren. Tværtimod skriver politiet, at traktoren under ‘flugten’ ramte flere skraldespande, parkerede biler og sågar en kirke.

Reklameblok:Ville IKKE stoppe
På et tidspunkt må politiet have tænkt at sømmåtter nok ville stoppe traktoren. Men nej, Ronnie Hicks fortsatte videre. Først da tyven drejer ind på en blind vej, og derfor fysisk ikke kan komme uden at vende om og lige i armene på betjentene, stoppede traktoren.

Det gik dog ikke tyven til at opgive flugten, som han i stedet forsøgte at tage til fods. Men ikke før han – skriver Car and Driver – truende havde viftet med en kniv foran sig. Politiet havde dog skydevåben, og så måtte den ellers ihærdige Hicks altså give op.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk