Lige grisk nok – her parkerer politiet 2 fotovogne på samme vej

Foto: presse-fotos.dk

Bilister med kløe i højrefoden skulle torsdag formiddag passe ekstra godt på.

Hvad der helt præcist er årsagen, vides ikke. Men faktum er, at Københavns Politi torsdag formiddag havde hele to parkeret på den samme vej på Frederiksberg.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Presse-fotos.dk har fanget, hvordan to af de meget let kendelige Volkswagen Transportere med politiets fotoudstyr kl.11 stod parkeret på Roskildevej på Frederiksberg omkring sidevejen Skellet.

LÆS OGSÅ: Ikke første gang – her stod der 3 fotovogne på den samme vej

Om politiet er ude for at teste, kalibrere udstyr eller rent faktisk fange for hurtigtgående trafikanter, står ikke klart. Det gør det til gengæld, at politiet landet over har fået en gevaldig opgradering i jagten på fartsyndere.

Reklameblok:Hele 25 nye fotovogne blev tilbage i oktober en del af Rigspolitiets vognpark. De nye vogne er af mærket Ford og modellen er en Transit Custom. Det betyder dog ikke, at politiet har skilt sig af med Volkswagen Transporterne. Tværtimod er der nu 107 fotovogne i Danmark.

107 fotovogne som ifølge politiet nu også kan fotografere bagud. Da de nye fotovogne blev præsenteret for offentligheden tidligere på måneden, sagde vicepolitiinspektør hos Fyns Politi Sten Sørensen, at det dermed var slut med ‘et lille trick’, som flere bilister har benyttet sig af. Læs om det her.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk