Reklame:

VIDEO: Den sidste Audi RS 6 nogensinde lyder stadig helt fantastisk

Der forlyder, at bilen allerede er døbt RS 6 GT. Men det har Audi endnu ikke bekræftet. 

Ligesom R8 er RS 6 på vej ud af Audis modelprogram. Senest i 2025 vil det tyske mærke have sendt deres sidste benzinmodel på gaden.

Og selvom det ikke er så længe væk, som mange gerne vil have det til at være, er der stadig liv. Særligt i RS 6’eren som Audi endnu har ét specielt bud på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Mange steder forlyder det allerede, at modellen får tilnavnet GT. Men det har fabrikken i Ingolstadt endnu ikke svaret bekræftende på.

Hvad er RS 6 “GT” så? Jo, et monster. Altså formentlig. Stylet med hints fra det vanvittige GTO-koncept fra 2020 ved vi, at den sidste RS 6 nogensinde ikke får hybridhjælp.

LÆS OGSÅ: Medier: En Haas-kører får ny kontrakt nu

I stedet klarer den 4-liters V8’er sig helt på egen hånd. Altså lige på nær de dobbelte turboer forstås. Dertil kommer, at der selvfølgelig skal flere hestekræfter til.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Der er ingen pointe i at sende en special-udgave med 630 hestekræfter og 850 newtonmeter på gaden. Det har den ‘almindelige RS 6 Performance allerede.

Når det så er sagt, fejler lyder fra V8-motoren bestemt ikke noget. Og det taget partikelfilter, lydpotter og alverdens andre lovregulerede forsøg på at kvæle lyden i betragtning.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?