Reklame:

Medier: En Haas-kører får ny kontrakt nu

Efter sit comeback kan Nico Hulkenberg forvente, at Haas står klar med et nyt kontrakt tilbud. Det er ikke tilfældet for Kevin Magnussen. 

Nico Hulkenberg står til at blive belønnet for et solidt stykke arbejde i løbet af sit første halvår af 2023-sæsonen i Haas-garagen.

Flere tyske medier skriver, at tyskeren er tæt på en kontraktforlængelse med Formel 1’s eneste amerikanske hold.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hulkenberg har for første gang siden 2019 udsigt til én helt sæson i en Formel 1-racer. Og det har han gjort bedre end holdkammeraten Kevin Magnussen.

Indbyrdes fører Hulkenberg pointracet mod 9 mod Magnussens to efter 11 grand prixer. Hulkenberg satte oprindelig sin underskrift på en ét-årig aftale med Haas.

LÆS OGSÅ: Rigspolitiets egne tal afslører: Her står Danmarks mest indbringende fotofælder

Men nu lyder det fra teamchef Günther Steiner, at tyskerens fine præstationer betyder, at der er en forlængelse på vej. Hvor lang den er, vil teamchefen ikke ud med. Blot at den er på vej.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– [Den nye kontrakt] vil der blive arbejdet på snart. Gene Haas, holdets ejer (red.), kommer til løbene i Belgien og Ungarn.

– Vi har allerede talt om kontrakten. Men det er bedre at gøre det personligt – ansigt til ansigt – end over telefonen. Den nye kontrakt lader ikke vente på sig. Den kommer, og vi håber at få det gjort hurtigst muligt, For vi er meget glade for Nico, siger Steiner til Sport.de som Racing365.com citerer.

Når det kommer til Haas-garagens danske islæt, er teamchefen mere tøvende.

Reklameblok:


– Kevin ved, han er nødt til at indhente Nico. Nico er bare bedre i øjeblikket. Og det har Kevin ikke noget problem med at indrømme, siger Steiner.

Haas håber dog stadig på at kunne offentliggøre deres kørebesætning inden for nærmeste fremtid. Om Kevin Magnussen så er en del af den eller ej.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?