VIDEO: BMW deler flere detaljer om den nye M3 Touring


Det har været en meget lang rejse. Faktisk har den varet i 20 år. Men nu er BMW meget snart klar til at løfte hele sløret for den kommende M3 Touring. Mærkets første nogensinde.

Altså officelt. I de tidlige 00’ere testede tyskerne, om man kunne få en touring – BMW-lingo for stationcar – ud af en E46 M3. Det kunne man. Men selve produktionen ville blive alt for dyr at have med at gøre. Derfor blev prototypen henvist til mærkets ‘hemmelige’ prototype-kælder. Læs mere om den historie her.

Nå, men tilbage til G81 M3 Touring som bilen kommer til at hedde. Fra BMW’s tidligere videoer om bilen ved vi allerede, at den første prototype blev sat sammen af flere forskellige biler. Men nu er tyskerne klar til at fortælle lidt mere. Blandt andet om hvordan bilen er testet og dens performance i det hele taget.

Videoen er 6 minutter og 26 sekunder lang. Men er man bare det mindste BMW-ivrig, er samtlige minutter det hele værd. Også selvom tyskerne – ja, taler tysk. Men bare rolig – det er tekstet på engelsk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk