Fem fede prototyper, der aldrig blev til noget


Som forbrugere ser vi kun en brøkdel af alt det, bilfabrikkerne udvikler, og det er trist – så her er fem fede biler der aldrig fandt frem til samlebåndet

Noget bliver aldrig til andet end streger på et papir, mens andre når helt til stadiet lige før samlebåndet, før nogen i ledelsen er irriterende nok til at trykke på stopknappen.

Vi taler selvfølgelig om de hundredevis af prototype-biler, der aldrig fik lov at blive færdige og dermed få et liv uden for fabrikkerne.

LÆS OGSÅ: Denne Mercedes Pullmann er restaureret for 22 millioner kronerNogle bliver brugt som prøveklude, andre er bare dårlige ideer og atter andre bliver først stoppet i det absolut sidste sekund.  Der er selvsagt så mange biler, at vi ikke ville have plads til dem alle i én artikel, så herunder har vi samlet fem af de fedeste og historierne om dem.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre frem og tilbage mellem bilerne.

Audi havde bragende succes med deres RS4 B5’er i start-00’erne. Hos BMW nåede M-afdelingen at udvikle en prototype af E46 M3 Touring, før det blev til et nej fra direktionsgangen i München. Men prototypen findes stadig, omend den står gemt væk i hemmelig kælder et sted i Tyskland. Under hjelmen ligger den samme 3.2-liters rækkesekser som coupé og cabriolet-udgaverne brugte. Det betyder 340 sugeheste.Næste side
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk