VIDEO: Bilist camperede foran fotovogn – hyldes som “legende”


Kan man parkere – på det nærmeste campere – foran en fotovogn? Det synes en brite i sommervejret tilsyneladende. 

– Den mand fortjener en medalje.

– Han reddede en persons liv ved at gøre det. En der kun havde £100 tilbage på kontoen.

Sådan skriver nogle Tiktok-brugere om den mand, som bilisten Dennis Richardson filmede på sin vej forbi en fotovogn. Også i England er det ulovligt at bruge håndholdt mobiltelefon i forbindelse med kørslen, men lige Dennis Richardson hører nok ikke noget for det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I hvert fald ikke fra manden inde i fotovognen. Fotovognenes kamera kunne nemlig ikke se nogen bilister. Det, altså kameraet, havde en anden bilist blokeret med sin Nissan Terrano af ældre dato.

LÆS OGSÅ: HUN FLYGTER HJEMMEFRA, NÅR DER ER RACERLØB – DEN VÆRSTE WEEKEND

Ses vi til Auto Show?


Og her blev både bil og mand altså. Nærmest som havde manden bestemt sig for at campere. I det kort TikTok-klip ser manden, der er iført short, en rød tanktop, bøllehat og solbriller, ikke ud til at have det mindste travlt med at flytte hverken sig selv eller den 1,85 meter høje Nissan.

Om manden så senere alligevel har fået et træls brev fra politiet – som han omvendt sikkert har reddet mange fra at få – melder historien ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
@maidstone_roofer

#maidstone #speedcamera #speedcameravan #nofucks #tickets #speedingticketavoided

♬ original sound – Maidstone_roofer

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk