Reklame:

Flygter hjemmefra når der racerløb – “det er årets værste weekend”

I weekenden er der Copenhagen Historic Grand Prix, og det får en kvinde til at flygte fra sit hjem, hævder hun.

I weekenden drøner klassiske biler rundt i København. Indhegnet og helt lovligt. Men det er bestemt ikke alle, der synes, det er lige fedt. En af dem er Maria Helene Roemer Mølgaard.

Faktisk flygter hun fra sit hjem, når det klassiske racerløb afholdes. Det fortæller hun til Frederiksberg Liv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Det starter allerede tirsdag, hvor de lægger trafikken om, så allerede derfra er der ingenting, der fungerer, fortæller hun til mediet.

Udover at selve trafikken lægges om, mener Maria Helene Roemer Mølgaard, at naboerne er generet af, at bilerne larmer. Faktisk larmer bilerne så meget, mener hun, at løbet burde foregå på en mark eller i det mindste flyttes rundt fra by til by.

Over for mediet påstår Maria Helene Roemer Mølgaard, at hun ingen problemer har med den generelle larm fra hovedstaden. Men hun mener, det er urimeligt, at beboerne hvert år skal udsættes for racerløbet.

I samme åndedrag får hun dog også sagt, at hun ikke er negativ indstillet over for løbet, fordi – som hun siger – at det også rejser mange penge. Blandt andet til syge børn.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?