Vi tester den “bååååd deeeer”

Vi tester H102 Racing Boat fra Morfars.dk

Fjernstyret legetøj uden hjul kan også være sjovt – vi tester den hurtige G102 Racing Boat fra Morfars.dk, som kun koster 399 kr.

Gutterne hos Morfars.dk har i årtier været vores foretrukne sted at handle gadgets og legetøj. Deres shop er drevet er absolut teknik-nørder, og det sikrer bare, at du får noget gennemtestet grej hver eneste gang.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Igennem årene har vi haft utallige fjernstyrede biler til både asfalt og offroad, som har givet timevis af underholdning. Derfor var vi på Boosted-redaktionen også spændte, da Morfars.dk sendte os deres fede fjernstyrede H102 Racing Boat til test – ingen af os har den store erfaring udenfor vejene.

H102 Racing Boat fra Morfars.dk

H102 er en 35 centimeter lang båd med overraskende mange features og detaljer, når man tager den ekstremt gode pris på kun 399 kr. i betragtning. Båden kommer i øvrigt med et fint stativ, som gør det let at servicere den.

Motor og batteripakke er super kraftige og får båden til at sejle omkring 20 km/t. Rent faktisk arbejder motoren så godt, at H102 har vandkøling indbygget, som suges ind i bunden, cirkulerer rundt om motoren og skydes ud i en stråle fra siden af bådens skrog – præcis som man ser det på full-size racingbåde.

H102 Racing Boat fra Morfars.dk

I samme øjeblik, ‘speederen’ hamres i bund på den medfølgende 2,4 GHz controller, er båden oppe at plane på vandets overflade og styrer helt fantastisk rundt på vandet. Den er rent faktisk så let at manøvrere, at redaktørens datter på bare fem år kunne styre den uden problemer.

En af de måske fedeste features er batterialarmen, som hyler ekstremt højt, når det er ved at være tid til, at båden skal finde land igen. Den hjerneskærende alarm er konstrueret med fuldt overlæg, så den er uudholdelig at høre på, og derfor tager man den seriøst og sejler mod land med det samme. For vi kender jo alle det med, at “man lige kan tage en tur mere” – udfordringen er bare, at en båd uden strøm ude midt på en sø kun kan hentes på én måde – og det kræver en svømmetur.

Morfars.dk har flere andre fede fjernstyrede både og er eksperter i at vejlede dig, hvis du er på udkig efter noget seriøst sjovt legetøj. H102 til kun 399 kr. har i hvert fald imponeret os, og sjældent har vi haft så meget sjov til så små penge.

Og er du i tvivl om, hvad overskriften med den “båååååd deeeeeer” lige skal betyde, så må du ikke snyde dig selv for et af tidens mest legendariske klip på Youtube lige her. (Vi støtter på ingen måde voldelige handlinger, men klippet har givet os mange mavekramper gennem årene)

Martin 'Pyramiden' Poorhamidi er chefredaktør og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 15 år. Email: mp@boosted.dk