Vanvidsbilist skal 15 måneder i fængsel

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Flere politibiler måtte sættes ind i jagten på en 19-årig vanvidbilist, to af dem blev påkørt undervejs. Nu koster kørslen den 19-årige mange måneder bag tremmer.

En 19-årig man fra Odsherred skal tilbringe 15 måneder i fængsel. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Det skal han fordi, han tilbage i august kørte med hovedet under armen på Holbækmotorvejen. Han slingrede ud og ind mellem de andre bilister og kørte alt for hurtigt.

Det endte med, at seks patruljevogne fra politikredsen deltog i jagten på den 19-årige, som varede i en halv time. Til sidst lykkedes det dog at få stoppet den unge mand, det viste sig i øvrigt, at han havde sat sig bag rattet uden noget kørekort.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det skete, da flere patruljevogne påkørte den unge bilist mellem Slagelse og Sorø. Og nu har Retten i Roskilde så set på mandens synderegister. I alt fandt retten den 19-årige skyldig i syv overtrædelser af straffeloven og en hel stribe overtrædelser af færdselsloven.

Foruden den ubetingede fængselsstraf er mandens bil – en Volkswagen Polo – blevet konfiskeret af staten, som formentlig snart sælger bilen på auktion.

Ses vi til Auto Show?


Flere billeder: presse-fotos.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk