UPS! Bilist snuppet 66 gange på 10 måneder

Foto: Max Fleischmann

En bilist har fået inddraget førerretten i tre år efter at have samlet 66 trafikforseelser på bare 10 måneder.

Cristian Mustafa har det stramt med færdselsloven. I hvert fald den britiske som han har brudt intet mindre end 66 gange på bare ti måneder. For det skal han nu betale.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

I løbet af de ti måneder er han blandt andet set køre 80 km/t i 50-zoner i hele tre forskellige biler – en VW Golf, en Skoda Octavia og en Honda Civic.

I England er færdselsloven skruet sådan sammen, at det koster kørekortet i en periode på 7 til 56 dage, alene første gang en bilist kører over 81 km/t i en 50-zone. Så at Mustafa må aflevere kørekortet i en rum tid, kan næppe komme som den store overraskelse.

Helt præcist må han undvære det i tre år. Bøden er dog ikke så slem igen. I alt har han kendt sig skyldig i ti forhold, og derfor skal han hoste op med 354 britiske pund i bøder. Godt 3.000 danske kroner.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

At Cristian Mustafa så længe har kunnet køre, som det passede ham, skyldes ifølge britisk politi, at han har ignoreret bøderne. Og det er altså først nu, at det er lykkedes retssystemet at få fysisk fat i ham, forklarer en politibetjent til The News.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk