Tyve i Golf R stjal guldlokum til 6 millioner dollar

Britisk politi leder efter en Golf R, der blev brugt i forbindelse med et tyveri af et toilet

Og ikke bare hvilket som helst toilet. Nej, lokummet – tyvene slap afsted med – har en værdi af svimlende seks millioner dollar.

Og hvorfor så det? Jo, det 103 kilo tunge toilet, der går under navnet “America”, er lavet af guld. Det forsvandt, da det stod udstillet på Blenheim Palace, oplyser Sky News.

Fem gerningsmænd ankom til stedet, og fik – trods meget overvågning – bakset det tunge guldtoilet ind i bagagerummet på deres blå Volkswagen Golf R.

Bilen var i øvrigt udstyret med stjålne nummerplader, fortæller det britiske politi, der nu er i besiddelse af overvågningsbilleder af både tyve og bil.


LÆS OGSÅ: Rallybil i sindssygt uheld – ryger ud over klippekant med 175 km/t

Billeder som politiet i onsdags delte med offentligheden i håb om hjælp til opklaringen. Britisk politi mener også, at Golf’en er stjålet.

Siden er et andet køretøj brugt i forbindelse med tyveriet, og to af tyvene, blevet snuppet af politiet.

De resterende tre gerningsmænd, Golf’en og guld-lokummet er der endnu ingen spor af.

Blenheim Palace burglary – new CCTV images released

🚨| Blenheim Palace burglary – new CCTV images releasedWe are continuing to appeal for information following a burglary which occurred in Blenheim Palace, Woodstock.A high-value golden toilet was stolen. More info ➡️ https://www.thamesvalley.police.uk/news/thames-valley/news/2019/september/30-09-19/blenheim-palace-burglary–appeal-for-information/

Slået op af Thames Valley Police i Onsdag den 2. oktober 2019

 

 

 


Reklame: