Reklame:

Tuner bygger V6-motor med 2.200 hestekræfter – er beregnet til gadebrug

Den 5-liters V6-motor er en direkte erstatning for Nissans håndbyggede VR38DETT. Altså den vi finder i GT-R-modellen.

Her på Boosted er vi før stødt på de gale finner hos Elmer Racing. Det er nemlig også dem, der udvikler en firecylindret benziner med 3.000 hestekræfter.

Den motor hedder i øvrigt ‘Thor’. Og du kan læse mere om den her. Men lige nu er det altså finnernes 5-liters V6-motor, det drejer sig om.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En motor, der i lighed med sin firecylindrede søster, er intet mindre end et monster. Finnerne siger, at der er mellem 2.000 og 2.200 hestekræfter at gøre godt med.

Bl.a. fordi motoren får hjælp af et par Garrett G35-1050-turboladere. Men det er en dyr omgang. Hele motoren, som du selv skal samle, koster 83.000 euro. Det svarer til 618.000 kr.

LÆS OGSÅ: Alt for mange danske bilister snydes af ‘ny’ p-regel

Kan mindre gøre det, kan du også nøjes med at investere i selve blokken. Det skal så til gengæld ‘kun’ lense din konto for 69.000 euro svarende til 514.0000 kr.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?