Reklame:

“Thor” er en 4-cylindret motor med 3.000 hestekræfter

Her på Boosted har vi skrevet om “Thor” før. Men vi gør det gerne igen. For nu er den 4-cylindret motor kun blive endnu mere vanvittig.

En af de meste vanvittige motorer nogensinde har fået en overhaling. Elmer hedder den. Og den er bygget af finske Elmer Racing.

Finnerne fortalt første gang om den vanvittige firecylindrede sag i 2017. Dengang lød det, at Thor er en ‘fjerlet’. I hvert fald når vi taler motorer generelt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk vejer den firecylindrede herlighed bare 106 kilo. Noget der ikke er ændret på siden. Heller ikke det faktum at Elmer Racing-folkene gerne bygger en “Thor-motor” til dig.

Det kræver ‘bare’, at du har 120.000 euro svarende til små 900.000 danske kroner liggende.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Her lader bilmærker tusindvis af nye elbiler ruste væk

Men så får du også en motor der kan flere ting. Til almindelige baneræs, altså på steder med sving, er motoren begrænset til 2.000 hestekræfter. Går det kun lige ud, er der hele 3.000 hestekræfter at komme efter, siger finnerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I videoen herunder fortæller Oscar fra Elmer Racing mere, om hvad “Thor” version 2 er for en størrelse. Uden at afsløre for meget kan vi roligt sige, at det bliver brutalt.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?