Toto Wolf om Formel 1-fans: “Fuck af med jer”

Foto: Mercedes-AMG Petronas F1

Mercedes-chefen lagde ikke fingrene imellem, da han blev spurgt til sin mening om visse tilskuere under Østrigs grand prix.

Beskeden er ikke til tage fejl af. Nogle personer har ikke noget i Formel 1. Hverken i paddocken eller på tribunerne. I hvert fald ikke hvis man spørger Mercedes-chefen Toto Wolf.

Både under og efter løbsweekenden i Østrig forlød det, at visse personer blandt andet overfaldt kvinder helt umotiveret. Og det har Toto Wolf absolut intet til overs for. Faktisk bad ham dem i et interview med ESPN om ‘ at fucke af og aldrig vise til et Formel 1-løb i fremtiden”

Under løbet i Østrig tilbød Mercedes en kvindelig Formel 1-fan at besøge dem i paddocken, efter teamet erfarede, at hun var blevet udsat for chikane. Kvinden var, forlyder det, kort forinden blevet verbalt overfaldet af flere berusede. Han skulle også have løftet op i hendes kjole.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Mændene fortalte blandt andet kvinden, at hun ikke fortjente nogen for respekt, fordi hun – som de sagde – var Hamilton-fan. Og det vil Toto Wolf ikke finde sig i.

– Til dem er vi nødt til at sige “fuck af med jer og bliv væk”. Den slags er vi nødt til at udstille. Jeg tror, det er, fordi folk opfører sig dumt. Anden forklaring har jeg ikke. Den adfærd er simpelthen hjernedød. At man har drukket alkohol, er ingen undskyldning.

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk