The Rock er rasende: ” Det er slut med Fast and Furious”


Dwayne ‘The Rock’ Johnson har aldrig haft meget tilovers for Vin Diesel, som han før har kaldt en tøsedreng. 

Selvom Vin Diesel har tigget og trylet ham om det – endda helt offentligt – vender Dwayne ‘The Rock’ Johnson ikke tilbage til Fast and Furious-filmsettet. Det fortæller han nu i interview med CNN.

Faktisk, siger ‘The Rock’, er han noget overrasket over, at Vin Diesel i et følelsesladet opslaget på Instagram i november sidste år bad ‘sin bror’ vende tilbage til filmholdet. For det bliver der altså ikke noget af.

Hvilket Dwayne Johnson allerede gjorde Vin Diesel klart sidste sommer.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:– Jeg sagde direkte – og privat – at jeg ikke ville vende tilbage til franchisen. Jeg var kontant, men venlig i mine ord, og jeg sagde, at jeg altid vil støtte castet, og jeg vil altid heppe på, at franchisen får succes. Men der var ingen chance for, at jeg selv ville vende tilbage, siger han i interviewet og fortæller, at han også fik støtte fra Universal, da han fortalte dem om beslutningen.

Han manipulerer
At Vin Diesel skriver, som han gør på Instagram, er et godt ifølge Dwayne Johnson et godt eksempel på, hvor manipulerende han er. Vin Diesel får det da også til at fremstå, som om at de to muskelbrød helt privat har det ganske godt sammen.

Men det er altså løgn, fastslår Dwayne Johnson.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

– Vins seneste offentlige opslag er et eksempel på hans manipulation. Jeg brød mig ikke om, at han nævnte sine børn og Paul Walkers død. Hold dem ude af det, siger han til CNN.

Dwayne Johnson er dog ikke i tvivl, om at de næste Fast and Furious-film nok skal blive succeser. Men det bliver altså uden ham på rollelisten.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk