Trygler ‘The Rock’: Kom tilbage!

Står det til ham selv, er Dwayne 'The Rock' Johnson fortid i The Fast and Furious-universet. Men nu tigger Vin Diesel muskelbundet om at vende tilbage.

Står det til ham selv, er Dwayne ‘The Rock’ Johnson fortid i The Fast and Furious-universet. Men nu tigger Vin Diesel muskelbundet om at vende tilbage.

Dwayne Johnson har offentligt udtalt sig om sin foragt for Vin Diesel. I sommer meddelte samme Johnson desuden, at han var ‘færdig med Fast and Furious’.

Men sådan ser Vin Diesel ikke på det. I hvert fald ikke helt. I et nyt instagram-opslag spiller Vin Diesel således på alle følelserne for at få ‘The Rock’ tilbage til filmsettet. De to – og resten af holdet – har nemlig en fortælling, der skal afsluttes.

Mener Vin Diesel altså.‘Min lillebror Dwayne… Tiden er kommet. Verden venter på finalen, Fast 10,’ indleder Vin Diesel i opslaget, før det går løs.

‘Som du ved, kalder mine børn dig Onkel Dwayne. Der er ikke en højtid, hvor de og du ikke sender en hilsen … Men tiden er kommet. Vores eftermæle venter.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Vin Diesel (@vindiesel)


Vin Diesel lægger ikke skjul på, hvorfor han nu går ud og offentligt beder Dwayne Johnson vende tilbage til de to sidste film i serien. At der skal være en 10 og 11. film er nemlig noget, Vin Diesel i sin tid lovede sin afdøde ven, Fast and Furious-stjernen Paul Walker.

Walker omkom i en alder af blot 40 år i en grum bilulykke i november 2013.

– Når jeg siger dette, er det kærligt ment … Men du er nødt til at dukke op. Lad ikke vores franchise i stikken, du har en meget vigtig rolle at spille. Hobbs kan ikke blive spillet af andre. Jeg håber, at du leverer og opfylder din skæbne, lyder det afslutningvist fra et muskelbundt til et andet.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk