The Grand Tour skæres ned – IGEN!


Det bliver ikke meget, vi ser til trioen Clarkson, May og Hammond i 2021.

I hvert fald ikke i Grand Tour-sammenhæng. Det afslører James May nu i et interview. Det bliver nemlig ikke til mere end to GT-afsnit i løbet af hele året, siger den kendte TV-brite.

– Vi har allerede filmet et afsnit, vores nylige Skotlands-eventyr, fortæller May, inden han fortsætter:

– Så jeg håber, at vi kan lave et mere (afsnit, red.) næste år. Men det er ude af vores hænder. Det afhænger helt af, hvad der sker med alt det her corona-haløj. Men indtil nu er jeg overbevist om, at vi når at filme et afsnit mere, så det bliver to afsnit i 2021.LÆS OGSÅ: “Endnu en vanvidsbilist” – Ung gut mister kørekort i 50-zone

Hvor det afsnit så tager trioen hen, er straks et større spørgsmål. Måske til Rusland. Her nåede Clarkson, May, Hammond og filmholdet nemlig aldrig til, før corona-situationen satte en stopper for de planer.

Der skulle ellers have været et Ruslands-afsnit af Grand Tour nu her. Om ikke allerede tilgængeligt så i hvert fald undervejs i klipperummet.

Torsdag i sidste udkom den seneste Grand Tour special. “A Massive Hunt” er et eventyr i Madagascar.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk