Reklame:

Søn mister fars milliondyre Audi: Forsøgte at flygte ned i parkeringskælder

En 22-årig mand havde så lidt lyst til at tale med ordensmagten, at han forsøgte at flygte ned i en parkeringskælder. Det kostede en Audi A7.

Der venter formentlig en 22-årig mand årets skideballe, hvis han da ikke allerede har fået den.

Søndag forsøgte den 22-årige mand, der er fra Køge-området, nemlig at flygte fra politiet i sin fars Audi A7. Klokken var tyve minutter i fem om morgenen i søndags, da Midt- og Vestsjællands Politi ville stoppe Audien på Langelandsvej i Køge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Egentlig bare til et rutinetjek. Men i stedet for at trække ind til siden valgte den 22-årige at trykke på speederen.

Det blev begyndelsen på en jagt, hvor den 22-årige flere gange nåede op over 150 km/t. Ligesom han kortvarigt forsvandt for politiet, da han drejede den store Audi ned i en parkeringskælder ved en Netto.

LÆS OGSÅ: Skovler penge ind – denne kommune tjener absolut mest på parkering hvert år

Her fandt politiet ham dog. I bilen sad desuden en yngre mand og to yngre kvinder. Bag rattet viste den 22-årige sig at have en promille over 2,0. Hvilket i sig selv var nok til, at Midt- og Vestsjælland kunne sigte ham for vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

På den baggrund kunne politiet tage nøglerne til faderens Audi A7. De vil nu gå efter at få en dommer til at beslaglæggen bilen på statens vegne. Faderen har dog protesteret over beslaglæggelsen.

Så før sagen overhovedet kan komme videre, skal en dommer se på, om politiet gjorde det rigtige, da de tog nøglerne til bilen fra den 22-årige.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?