Reklame:

SE BILLEDERNE: Formel 1-holds 3-etagers luksuslejr søger ny ejer

Force India, der i dag er Aston Martin, har ikke længere noget at bruge deres tidligere motorhome til.

Det har været med Force India overalt på Formel 1-kalenderen i 2018. Men nu er både navnet Force India og de lyserøde farver fortid for holdet, som i dag hedder Aston Martin.

Men det luksuriøse motorhome kan stadig bruges. Også selvom bedragerisager mod holdets tidligere ejer Vijay Mallya og manglende udbetalinger af løn prægede Force Indias ‘sidste sæson’ i Formel 1.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I dag er de sidste Force India-dage nok glemt hos Aston Martin, der nu kæmper med om de sjoveste pladser i Formel 1-feltet. Det ændrer dog ikke på, at deres tidligere motorhome kan blive dit.

Altså hvis du lige har 3,7 millioner kr. at brænde af på en autocamper. Hele herligheden er sat op og er sådan set klar til et kig, hvis du befinder dig i Hildesheim, Tyskland.

LÆS OGSÅ: Kommune forbyder alt parkering: “Vi gør det ikke, fordi vi kan”

Der er dog én lillebitte hage ved det hele. Formel 1-holdets tidligere hjem skal transporteres væk på hele fem lastbiler. Omvendt følger der 6 trailer med i købet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?