Sådan ser det ud, når en bil med trailer rammer en bro

En bil med to andre biler på slæb har ramt en bro i byen Radnor i USA

Nej, det er ikke Photoshop. Synet her mødte virkelig politiet i den amerikanske by Radnor, da man rykkede ud til en ulykke, hvor en bil havde ramt en lav bro.

På slæb havde bilen to andre biler, da bilisten mødte en bro, som altså var for lav. Det skriver Radnor Township Police Department i et opslag på de sociale medier.

Det forlyder, at ingen personer kom til skade under ulykken. Men begge forulykkede biler  ser ret så skrotningsmodne ud. Broen ser ikke ud til at have lidt overlast ved sammenstødet.

Det er, fortæller det lokale politi, ikke første gang, at selv professionelle chauffører fejlbedømmer, hvor meget (læs: hvor lidt) plads der egentlig er at klemme en bil – eller det der er større ind under åbningen under broen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ifølge Philadelphia Inquirer kørte 43 bilister mellem 2008 og 2017 ind i broen. Det er lige knap 5 ulykker om året. Det samme sted altså.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk