Annonce:

Razzia hos Mercedes – “Vi meldte det selv til politiet”

Den tyske bilgigant har haft besøg af politiet.

Ifølge den tyske avis Bild har Mercedes haft besøg af politiet på mærkets fabrik i Sindelfingen. Ordensmagten har nemlig mistanke, om at to Mercedes-folk har modtaget bestikkelse.

Det tror ordensmagten, fordi Mercedes selv har en mistanke om det. Angiveligt skulle to af Mercedes’ ansatte have fået bestikkelse i million-størrelsen for give nogle forhandlere lukrative tilbud. Tilbud som andre forhandlere ikke har fået.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: EU er blevet enig med Tyskland: E-fuel tillades efter 2035

Mercedes’ talsmand Johannes Leifert siger til Bild, at det var mærket selv der i første omgang fik mistanke om urent trav. Og det altså i egne rækker. Razziaen betyder også, at en specialenhed, som tager sig af økonomisk kriminalitet, har været hjemme hos de to ansatte, som man mistænker for at have modtaget bestikkelse.

På fabrikken i Sindelfingen arbejder 35.000 personer. Tilbage i februar måned kunne Mercedes fortælle, at fabrikken havde bygget 22 millioner biler.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler