Reklame:

Razzia hos Mercedes – “Vi meldte det selv til politiet”

Den tyske bilgigant har haft besøg af politiet.

Ifølge den tyske avis Bild har Mercedes haft besøg af politiet på mærkets fabrik i Sindelfingen. Ordensmagten har nemlig mistanke, om at to Mercedes-folk har modtaget bestikkelse.

Det tror ordensmagten, fordi Mercedes selv har en mistanke om det. Angiveligt skulle to af Mercedes’ ansatte have fået bestikkelse i million-størrelsen for give nogle forhandlere lukrative tilbud. Tilbud som andre forhandlere ikke har fået.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: EU er blevet enig med Tyskland: E-fuel tillades efter 2035

Mercedes’ talsmand Johannes Leifert siger til Bild, at det var mærket selv der i første omgang fik mistanke om urent trav. Og det altså i egne rækker. Razziaen betyder også, at en specialenhed, som tager sig af økonomisk kriminalitet, har været hjemme hos de to ansatte, som man mistænker for at have modtaget bestikkelse.

På fabrikken i Sindelfingen arbejder 35.000 personer. Tilbage i februar måned kunne Mercedes fortælle, at fabrikken havde bygget 22 millioner biler.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?