Annonce:

EU er blevet enig med Tyskland: E-fuel tillades efter 2035

Tyskland og EU er blevet enige, om at syntetisk benzin også skal være tilladt efter 2035, siger transportkommissær.

Endnu er intet officielt nedfældet på papir. Men ifølge  EU-Kommissionens miljøkommissær Frans Timmermans er den god nok. EU og Tyskland er nået til enighed, om at syntetisk benzin – det såkaldte e-fuel – også skal være tilladt efter 2035.

For sent som to uger siden lagde EU ellers op til, at alle fossile brændstoffer skulle være forbudt i nye personbiler fra netop 2035. Altså lige indtil Tyskland og 6 andre EU-lande trådte på bremsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Ikonisk bilprogram sættes på pause

– Vi har indgået en aftale med Tyskland om den fremtidige brug af e-brændstof, skriver miljøkommissæren på Twitter lørdag.

Frans Timmermans skriver videre, at man i EU-systemet nu vil arbejde videre for at få vedtaget nye Co2-standarder. Men at EU med den nye aftale også forbliver ‘teknologi-neutral’, når det kommer til transportsektoren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det har bl.a. været fremme, at EU, for at gå med på tyskerne krav, forlanger, at nye fossilbiler efter 2035 skal have en anordning monteret, der forhindrer dem i at køre på andet end e-fuel.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler