Politiet meget tilfreds: Stoppede én spritbilist til DHB

Foto: Rigspolitiet

Politiet mødte talstærkt op til årets DHB. Det primære fokus var spritbilister – men fangsten var særdeles beskeden

Kun én bilist blev stoppet med for høj alkoholpromille i blodet, da der i weekend blev afholdt Danmark Hurtigste Bil på Padborg Park.

Det er Sydjyllands Politi, der primært gik efter weekedens spritbilister, ganske godt tilfredse med, skriver Jydske Vestkysten.

Reklameblok:– Det er meget tilfredsstillende. Vi vil jo gerne have, at de kommer helskindet hjem, siger politiassistent Morten Jensen til avisen.

Udover egentlige betjente var også den automatiske trafik kontrol – fotovognene – på plads ved Tøndervej, der leder ind til Padborg Park.

Det førte til 51 sigtelser, hvoraf én står til betinget frakendelse af kørekortet for at have kørt 145 km/t i en 80-zone. De resterende sager er i bødestørrelsen, der i  fem tilfælde udløser klip i kørekortene, oplyser Sydjyllands Politi på Twitter.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Til DR understreger færdselsleder Knud Reinholdt dog også, at politiet ikke med sikkerhed kan vide, om de bilister, der blev fartmålt eller stoppet, deltog i arrangementet på Padborg Park.

Politiets tal fra kontrollen på Tøndervej i Padborg

  • 900 stoppet
  • 170 sigtelser
  • 246 lovovertrædelser
  • 96 synsindkaldelser
  • 103 tilfælde af nedslidte dæk, defekt pære og lignende
    Kilde: Sydjyllands Politi

 

Reklameblok:

 

 

 

 

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk