Reklame:

Politi til bilister: “Vi kan ikke følge med, I kan få en Apple-dims i stedet”

Antallet af biltyverier er nu steget politistyrken så meget over hovedet, at de ikke kan følge med. Nu tilbydes billister et Apple Airtag som plaster på såret.

Politiet i Washington D.C., USA, har ikke givet op overfor biltyve. Men der er efterhånden så mange af dem, at politiet tilbyder byens bilister en alternativ løsning.

Det skriver lokalmediet Dcist.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Helt konkret vil politiet tilbyde byens bilister et gratis Apple Airtag. En lille, bitte sporingsenhed.

Tanken er, at bilisterne sætter et Airtag i bilen. Og hvis en langfingret type kommer forbi, kan bilisten med det samme følge med i, hvor bilen er på vej hen.

LÆS OGSÅ: Nye Tesla-ejere klager især over én ting

Politiet siger, at de ikke selv har adgang til det enkelte Airtags position. Det skal bilisterne i stedet dele med politiet, hvis/når uheldet er ude.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fungerende politichef Pamela Smith erkender, at de små Apple-dimser ikke kan forhindre biltyve i at være på spil. Men det kan, siger hun, gøre det nemmere for politiet at finde bilen igen.

Biltyverier et et kæmpe problem i Washington D.C. er i løbet af 2023 steget med hele 100 procent i forhold til samme periode sidste år.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?