Paul Walker får stjerne på Hollywood Walk of Fame


Næsten 10 år efter sin tragiske død bliver Paul Walker nu æret med en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

Michael Jacksons navn står der. Det samme gør Arnold Schwarzeneggers, Jackie Chans, Ryan Reynolds’ og mange, mange flere. Nu nu kommer der til at stå endnu et navn på Hollywood Walk of Fame.

Nyheden er offentliggjort. Men stjernen bliver først offentliggjort næste år. Dermed passer det med ti-året efter skuespillerens død i november 2013. I et meget følelsesladet opslag på Instagram hylder Jordana Brewster, der spillede Walkers kone, Miam i Fast & Furious-filmene, beslutningen.

– Du får din stjerne. Den skinner for evigt. Hollywood Walk of Fame class of 2023, skriver Brewster om Paul Walker i opslaget. Noget hun deler med sine over 4,4 millioner følgere på det sociale medie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For at komme i betragtning til en stjerne på det berømte fortov skal man som skuespiller, sanger eller anden kunster mindst have været aktiv i fem år. Hvert år udvælges 20 til 24 nye navne som får deres egen stjerne.

Ses vi til Auto Show?


LÆS OGSÅ: Den sidste Fast and Furious-film fået et GIGANTISK budget

På det berømte sted er der allerede lagt mere end 2.700 stjerner. Og Walker, der spillede sit F&F-alias Brian O’Conner i 14 år indtil sin død, er altså blot den seneste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk