Patrick har fået godkendt landets måske fedeste ønskenummerplade til sin Porsche

Streetpoint

Der findes mange sjove ønskenummerplader, men sjældent har vi set så genial en udgave som den, Patrick fra Streetpoint har fået godkendt.

Det er muligt at købe de såkaldte ønskenummerplader til almindelige personbiler, motorcykler og autocampere. Kort fortalt, så køber du retten til at bruge den ønskede kombination i otte år ad gangen.

Det er dog ikke muligt at få hvad som helst til at stå på din bils nummerplade. Du skal holde dig indenfor nogle særlige regler. Kravene til kombinationen er følgende:

  • Der skal være mindst to og højst syv danske tal eller bogstaver.
  • Du kan ikke få en kombination af tal og bogstaver, der allerede bliver brugt.
  • Der må ikke være to bogstaver og efterfølgende kun tal.
  • Du kan ikke få en kombination, som kan virke stødende eller vildledende. Motorstyrelsen vurderer, om du kan få den kombination, du ønsker.

Og især den sidste regel betyder, at mange skøre kombinationer er blevet afvist. Du kan eksempelvist ikke have skælsord som FUCK, PIK eller FISSE på nummerpladerne. Heller ikke POLITI eller andre ord, som kan vildlede.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Det lykkedes dog Patrick, som ejer Streetpoint.dk i Holbæk, at få godkendt et ganske særligt ord, som de fleste nok godt ved, hvad hentyder til.

Du kan se billedet herunder. Det er sgu god humor. Patrick udtaler: “Jeg er imponeret over, at den blev godtaget hos SKAT”.

Streetpoint ønskenummerplade

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Vil du have dine egne ønskenummerplader?
Prisen er 9.180 kr. for et sæt + et gebyr på 200 kr., som betales ved registrering. Prisen dækker retten i en 8-årig periode (8.000 kr. pr. 1. juli 2016) og normalprisen for nummerplader (1.180 kr.).

Forlængelse for hver ny 8-årig periode: 8.000 kr. Leveringstiden er ca. 4 uger til nærmeste motorekspedition.

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk