Reklame:

Nye tal: Kun 6 procent af danskerne har denne tillid til politiet

Imens politiet jagter bilister med ulovlige udstødninger og for brede dæk, står det bekymrende til med tilliden, siger ekspert.

Her på Boosted har webredaktøren beskrevet det før. Politiet går efter bilister, fordi det er nemt. Næsten for nemt.

Men hvor Boosted har talrige eksempler på ordensmagtens evne til at jagte bilister, halter det generelt med danskernes tillid til politiet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I hvert fald det kommer til, om politiet har ressourcer nok til at udføre politiarbejde. Det skriver TV2 på baggrund af en ny Megafon-måling.

I undersøgelsen, som 1.031 danskere over 18 år har svaret på, lyder det fra kun 6 procent, at de er ‘helt enige i’, at politiet har ressourcer nok til at løse de opgaver, politiet skal.

LÆS OGSÅ: 500.000 danske bilister skal nu følge disse regler

29 procent svarede, at de er overvejende enige. Men det efterlader stadig 52 procent der var uenige i spørgsmålet. En procent svarede ‘ved ikke’. Mens 13 procent er på et hverken/eller.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Over for TV2 kalder politiforskerne David Brehm og Adam Diderichsen tallene i undersøgelsen for bekymrende lave.

Sidste år talte Boosted med BMW-ejeren Christian. Han mener, at Midt-og Vestssjællands Politi lyver, når de hævder, at han i sin sorte 120d blev målt til 102 km/t. Læs mere om den sag her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?