Ny undersøgelse: Her er bilen, de fleste drømmer om

De helt store tabere i denne runde afafgiftsomlægning bliver - surprise, surprise - benzinbilerne.

Ifølge en ny undersøgelse er den bil, de fleste vil have, halvt Aston Martin halvt hybrid-drevet Audi RS6.

Har du nogensinde tænkt over, hvilken bil de fleste drømmer om? Det har folkene bag en netop offentliggjort undersøgelse nemlig. Og det er godt nyt, hvis du har hang til Aston Martin eller Audi. Eller begge dele.

For ifølge undersøgelse er det netop sådan en bilkombi, de fleste drømmer om. Mere specfikt må bilen gerne stå, så den forreste halvdel ligner en Aston Martin DBS Superleggera. Mens bagenden udgøres af en Audi RS6.

LÆS OGSÅ: Carlex klar med brutal Mercedes X-KlasseSkærmene skal være brede og hjulene skal være 18″ alu-ruller med seks eger. Altså ifølge de 2.000 adspurgte personer som undersøgelsen fra BBC baserer sit resultat på, skriver Top Gear.

Sådan mener de fleste, at ‘drømmebilen’ skal se ud, i hvert fald ifølge Top Gear. Foto: BBC

Herfra bliver det en anelse kedeligt. I hvert fald når det kommer til farven. Bilen skal nemlig være sort. Til gengæld skal den være en plugin-hybrid (så er den nemlig god mod miljøet og billig i afgift, red.)

Top Gear-vært Chris Harris har da også sagt, at ‘En Aston Martin DBS krydset med en Audi RS6 og krydret med lidt Porsche 993 GT2-dele er min perfekte bil’.