Nu får danskere bøder på denne motorvej

foto: presse-foto.dk

Smittesituationen i Slesvig Holsten udløser et natteligt kørselsforbud på motorvej A7, som forbinder Hamborg med den danske grænse – biler med udenlandske nummerplader kan forvente kontrol.

arkivfoto: presse-fotos.dk

Har du planlagt en tur syd for grænsen, bør du overveje det en ekstra gang. Smittesituationen med Covid-19 udløser nemlig i disse dage den tredje nedlukning af Tyskland. Og for at inddæmme smitten har de tyske myndigheder besluttet at udstede et kørselsforbud på motorvej A7.


En strækning, der blandt andet forbinder Hamborg med Danmark. Kørselsforbuddet gælder fra kl. 22 til kl. 05 den efterfølgende morgen, skriver JV.dk.

De eneste, der er undtaget fra forbuddet, er bilister på vej til eller hjem fra arbejde samt sygetransporter. Politiet håndhæver loven, og biler med udenlandske nummerplader – herunder danske – kan godt forvente at blive kontrolleret.

Straffen er ikke kun en bøde på mellem 100 og 150 euro, man bliver også bedt om at returnere til Danmark omgående. Overtrædes forbuddet gentagende gange, kan bøden løbe op i 25.000 euro. Godt 190.000 danske kroner.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk