Reklame:

Mercedes-ejer i chok – ulovlig parkering kostede 313.000 kr.

Det begyndte som en uenighed, men udviklede sig til tyveri, før retssystemet fik sat foden ned.

Det er dyrt at parkere. Men de færreste oplever alligevel at skulle betale 313.000 danske kroner for den slags.

Alligevel var det præcis det krav, en norsk pensionist blev mødt med, da han blev uenig med en autolakerer om noget arbejde på en bordeauxrød Mercedes-Benz 560 SEC fra 1991.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Selve malerarbejdet løb første omgang op i 50.000 norske kroner. Godt 32.500 danske kroner.

Men resultatet er pensionisten ikke tilfreds med. Så han klager over det til autolakereren, og så eskalerer konflikten ellers, skriver det norske medie Motor.

LÆS OGSÅ: På søndag rammer ny lov Karina og 75.000 andre bilister – “Jeg bliver væk”

Autolakereren dukker nemlig uanmeldt op, der hvor bilen efterfølgende stod opbevaret, får nøglerne udleveret og kører fra stedet. Alt sammen uden Mercedes-ejerens viden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Autolakereren mener, at der er mundtligt er aftalt yderligere arbejde på bilen. Men da pensionisten nægter at betale, nægter værkstedet, der har stjålet bilen, at udlevere den.

Det udvikler sig til en tvist, der ender i retten. Samtidig kræver autolakereren 438 norske kroner i døgnet som betaling for parkering af Mercedesen.

I første omgang vinder værkstedet da også i retten. Men da man fortsat nægter at udleverer Mercedes, trækker det op til endnu en retssag.

Reklameblok:


En retssag som pensionisten vinder. Og nu er der ikke mere at gøre. Autolakereren skal både levere bilen tilbage, betale alle sagens omkostninger og glemme alt om den vilde betalingsparkering der i alt løb op i 479.000 norske kroner. 313.000 kr. i dansk valuta. Vildt!


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?