Reklame:

Mercedes-ejer begik brøler til 30.000 kr.

En Mercedes-ejer glemmer formentlig aldrig nogensinde, hvordan bilauktioner fungerer, efter han blev tvunget til at betale for sin egen bil.

Auktionerne er ikke noget, man skal begive sig ud i, medmindre er klar til at stå ved sit bud.

Den lektie lærte ejeren af hvid Mercedes G63 AMG formentlig, efter at han blev tvunget til at betale det vindende bud på sin egen bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Et bud han ovenikøbet selv havde lagt ind. Buddet, siger han, blev lagt ind for at få auktionen, der foregik online, i gang opad.

Der var bare ingen der bød højere. Men fordi det endelige beløb i sidste ende lå inden for mindsteprisen, måtte Mercedes-ejeren hoste op mod de 4.500 dollar svarende til 30.000 kr. for sin egen bil, som auktionshuset tog i kommission.

LÆS OGSÅ: Henrik Fisker langer ud efter sine kunder: “Jeg kan også bare brokke mig i en Facebook-gruppe”

De 30.000 kr. er 5 procent af bilens endelige pris, som ved alle auktioner, i det mindste dem der foregår på Bring A Trailer, lægges oveni.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er dog langt fra alle auktioner, der ender i lige så stor en fadæse. Boosted har eksempelvis talt med den nye ejer af Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche Taycan. Læs interviewet her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?