Annonce:

Henrik købte Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche – “Den skal have en seriøs klargøring”

For politiet er beslaglagte og konfiskerede biler i sidste ende bare genstande. Og det kan man godt se, siger Henrik Petersen der har købt Nicklas Bendtners Porsche.

Det var Henrik Petersen, der bød højest, da Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche Taycan blev solgt på auktion onsdag i sidste uge.

– Vi havde egentlig besluttet os for at sige stop ved et bud på 1,2 millioner kr. Men det endte lidt højere, lyder det, da Boosted fanger Henrik Petersen fra H-Biler på telefonen mandag i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen nåede den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner kun at køre 1.600 kilometer i, før politiet beslaglagde den i oktober 2021.

Her blev den tidligere fodboldspiller for tredje gang taget i at køre rundt i Danmark uden et dansk kørekort, som han for længst er frakendt.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Ti Teslaer udbrændt – anonym gruppe tager skylden “Elbiler er vores fjender”

Og der er ikke en politimand, der har sneget sig til en tur i den hundedyre Porsche. For triptælleren siger stadig det samme her to år efter, bekræfter bilforhandleren med adresse i Nykøbing Falster.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Til gengæld kan man godt se, at bilen har stået stille. Det er bl.a. gået ud over det lille 12 volts litium-batteri. Faktisk er det dødt, forklarer Henrik Petersen.

Bilens store batteri fejler dog ingenting. Og det lille batteri til bilen er allerede ankommet et nyt af fra Porsche, da Boosted taler med bilens nye ejer.

– Så nu skal den have en seriøs klargøring, vi skal have den sendt forbi Porsche til en opdatering og en omgang Porsche Approved, lyder det fra indehaveren af H-Biler.

Noget tyder dog på, at Bendtner i 2021 havde en kat. I hvert fald bærer kabinen præg af, at en kat har været med ude at køre, inden politiet fik fat i Porschen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Der er nogle kattehår, vi lige skal have fjernet, forklarer Henrik Petersen.

Bendtners Porsche er ikke Henriks første
Nicklas Bendtners nu tidligere Porsche er ikke den eneste konfiskerede bil, som H-Biler har købt. Men det er første gang, Henrik Petersen betaler så meget for en konfiskeret bil.

Før Henrik Petersen bød på Porschen, har H-Biler fået BMW M5 jubilæums-model og nogle Dodge Ram med hjem.

Trods den lange periode uden asfalt under hjulene regner Henrik Petersen, med at Porschen allerede er frisket op og køreklar i denne eller næste uge.

– Porschen kunne sagtens køre hjem efter auktionen. Vi havde lige en batteribooster med, og så var det egentligt det. Den kører fint, afslutter Henrik Petersen der snart sætter bilen til salg igen.

Annonce:Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler