Medie: Nissan laver Skyline-modellen til ‘en helt anden bil’

Selvom navnet nok er gledet ud af manges bilentuaisters hukommelse, bygger Nissan stadig Skyline-modeller. Og nu skal navnet bruges på noget helt andet.

Hvis vi siger Skyline, siger du nok R32, R33, R34 og helt sikkert GT-R. KGC10 hvis du for alvor kan din modelhistorie. Men vidste du, at Nissan stadig bruger Skyline-navnet?

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Flygtede fra politiet med hjulspin – nu har staten snuppet hans BMW

Den er god nok. Og nu mener japanske BestCar at vide, at Nissan er klart til endnu et skifte. Det første kom, da “Skyline” forsvandt fra performance-modellen, efter den sidste R34 GT-R blev produceret i 2005.

Siden har Nissan nemlig brugt Skyline-navnet på en firedørs sedan. Men nu er den tid altså også forbi. Næste skridt er, mener det japanske mediet, en Skyline-SUV.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Noget der er ikke helt fremmede for Nissan. Sub-brandet Infinity, der i øvrigt forsvandt ud af i Europa i begyndelsen af 2020, har nemlig haft en SUV med Skyline-navnet på programmet. Noget Nissan altså også vil benytte sig af nu.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk