Reklame:

Medie forarget over dansk youtuber – “Han kører jo 266 km/t lovligt”

Hastigheden er fuldt ud lovlig. Alligevel er Ekstra Bladet forarget over, at den danske youtuber Joachiam Stender har kørt 266 km/t på en autobahn-strækning.

“Youtuber praler med vanvids-fart.”

Sådan indleder Ekstra Bladet en artikel om Joachim Stender der hos Gran Turismo Cars er ansat til at producere youtube-videoer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Årsagen? Joachim Stender har kørt 266 km/t på en tysk motorvej, hvor han grundet de tyske færdselsregler faktisk godt må køre 266 km/t.

Og det fortæller Joachim Stender om i en podcast med en anden youtuber, Mark Tange, der også går under navnet MarckozHD.

LÆS OGSÅ: Rammer elbil-ejere om 9 dage: Betal eller lad bilen stå

–  Det var måske en overdrivelse. Jeg kører kun 266 km/t, lyder youtuberens kommentar, da avisen ringer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge avisen rør det ikke youtuberen, at han har kørt 266 km/t med både sig selv, sin kone og deres tre børn i bilen. En BMW M3 Competition.

Joachim Stender køber da heller ikke udlægningen, om at 266 km/t skulle være farligere end 110 km/t, hvis man kører under ordnede forhold.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?