Reklame:

Medie: Den nye iPhone 15 tager permanent skade af BMW’er

Det er smart at kunne lade mobilen direkte i bilen. Men noget tyder på, at ejere skal holde den nye iPhone 15 langt væk fra visse BMW-modeller.

Lige så dyr som den nyeste iPhone er i indkøb, lige så dyr kan den ende med at blive for BMW-ejere.  Måske endda dyrere.

Mediet Mac Rumors skriver, at problemet ligger i den NFC-chip, der blandt andet muliggør kontaktløs betaling via telefonen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

NFC-chippen ligger nemlig klods opad den del af telefonen som gør det muligt at lade trådløst.

Det er endnu uklart, om det er hos Apple eller BMW at fejlen præcist opstår. Men Mac Rumors  melder om BMW-ejere om nye iPhones, der overopheder, når de ligger til trådløs opladning i BMW’er der kan den slags.

LÆS OGSÅ: Bilmærke afvist – må ikke køre med i Formel 1

Andre ejere melder om telefoner der slukker af sig selv og er ‘umulige at få liv i bagefter’. Der er også meldinger om, at Apples betalingstjeneste Apple Pay melder permanent fejl efter at have ligget til trådløs opladning i en BMW.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet har Apple endnu ikke fundet en løsning. Så indtil videre har iPhone-ejere fået helt nye telefoner i erstatning.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?