Annonce:

Bilmærke afvist – må ikke køre med i Formel 1

De ville ellers give det ene sæde til en kvinde. Men den newzealandske bilproducent Rodin Cars har fået et nej til at køre med i Formel 1.

Besøg vores annoncør:

Det newzealandske bilmærke Rodin Cars, der lever af at bygge single seaters til banebrug og som ejer motorsportholdet Carlin, har bekræftet, at Formel 1 og FIA har afvist deres ansøgning om at køre med i den fineste motorsportsklasse.

Den internationale motorsportsorganisation FIA bad i januar potientielle nye Formel 1-hold melde sig. Og bare to dage senere lå der et fælles bud fra Andretti-Cadillac.

Det er også blevet godkendt. Men Rodin Cars er altså et af de bud, der ikke klarede cuttet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det selvom Rodin Cars’ ejer, milliardæren David Dicker, siger, at Rodin Cars bud på mange måde er bedre end det tilsvarende var Andretti-Cadillac.

LÆS OGSÅ: EU klar med nyt forbud – rammer brugte bildæk

Blandt andet ville Rodin Cars give det ene af to nye sæder til en kvinde. Det vil i så fald være første gang siden 1992, at en kvinde får et sæde på fuld tid i Formel 1.

Rodin Cars skriver dog i en erklæring oven på afvisningen, at man ikke vil kritisere FIA’s beslutning. I stedet udtrykker bilmærket taknemmelighed for at have med i opløbet om den 11. plads i rækken af Formel 1-konstruktører.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler