Medie: Audi ændrer modelnavne… igen

Foto: Audi AG

Som om det ikke var besværligt nok i forvejen, ændrer Audi endnu engang modelnavne.

De gjorde det i 2017, og nu laver Audi igen om på sine modelnavne. Det skriver Auto Express. Mediet citerer ingen kilder, så historien skal på nuværende tidspunkt nok tages med et gran salt eller flere.

Ikke desto mindre hævder det engelske bilmagasin, at Audi er på vej med endnu en skillelinje frem mod 2033, hvor det tyske mærke vil bygge sin sidste bil med forbrændingsmotor. Altså hvis planen holder.

Reklameblok:For at Audi-kunder skal kunne kende benzin- fra elbiler, begynder Audi nemlig at skelne mellem lige og ulige numre. Elbiler får de lige A-numre, mens benzinerne tildeles de ulige. Altså bliver den nuværende A4 til A5, fordi A4 fremover udelukkende fås som elbil.

LÆS OGSÅ: Sådan løser du Audis rebus af modelnavne

For at gøre det hele mere forvirrende holder Audi stadig fast i tal-betegnelsen, der angiver den enkelte models ydelse i kilowatt. Eksempelvis ”45” som står for ydelsesområdet fra 169 til 185 kW (230 til 252 hk).

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk