Mazepin tror på Formel 1-comeback: ‘Mirakler kan ske’


Nikita Mazepin har – lige siden han fik sparket ud af Haas-garagen – sagt, at han vil tilbage til Formel 1. Den unge russer tror på ‘miraklet’.

Det har faktisk noget med Kevin Magnussen at gøre, at Nikita Mazepin tror på, at han ikke er færdig i Formel 1. For hvis Magnussen kan gøre comeback, kan den unge russer også. Det mener han i hvert fald selv.

– Mirakler kan ske, fortæller Mazepin til det russiske medie MatchTV med henvisning til Magnussens comeback, som altså lod sig gøre, fordi russeren fik sparket. Mazepin vil ikke fortælle, præcist hvordan miraklet skal ske. Andet end at ‘han vil være at finde bag rattet, så snart det første mulighed byder sig.

– For fire måneder siden kunne jeg ikke forestille mig, at alt ville ændre sig så meget. Og nu kan jeg ikke forestille mig, hvordan alt vil være fint om yderligere fire måneder, men jeg håber det, siger Mazepin til det russiske medie.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Mazepin: “Ingen har kontaktet mig”
Det bliver dog ikke Haas der ringer russeren op. Faktisk har der absolut ingen kontakt være mellem den 23-årige Nikita Mazepin og det amerikanske Formel 1-hold, siden russeren fik besked om sin fyring.

Noget, siger Mazepin, han kunne læse om i medierne, før han fik beskeden fra Haas. Russeren langer også ud efter sine tidligere kolleger hos Haas, som han siger ikke har kontaktet ham efter fyringen.

– Hvis mekaniker eller en anden, jeg arbejdede tæt sammen med, blev fyret, vil jeg da sende ham en besked på WhatsApp, uanset hvad jeg så måtte synes om ham.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk