Mansory-tunet Ferrari går 355 km/t på toppen

Når fabriksbilen ikke er vanvittig nok, er der rigeligt med tunere som står på spring for at hjælpe. En af de mest sindssyg er Mansory.

Vi ved, at Ferrari har det stramt med Justin Bieber. Vi ved ikke, hvordan folkene fra Maranello har det med den tyske tuner Mansory. Men vi ved, at tuneren laver nogle af de mest sindssyge biler i verden.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Seneste projekt er en Ferrari SF90. Men selvfølgelig ikke en almindelig SF90. Hvis man da kan kalde en centermotoriseret superbil med 1.000 hestekræfter for almindelig. Nå, tilbage til den tunede udgave. For den har mere end 1.000 hestekræfter.  100 hk mere for at være helt præcis.

Bilen har fået navnet Mansory F9XX og et bodkykit af kulfiber. Noget der ses på præstationerne. Ikke fordi SF90’eren fra fabrikken er langsom. Slet ikke. Fabriksbilen går fra 0 til 100 km/t på 2,5 sekunder og fortsætter helt til 340 km/t. Men den Mansory-tunede vogn hakker 0,1 sekunder af 0-100 km/t-tiden og lægger yderligere 15 km/t til topfarten.

Det virker måske ikke som alverden. Men der skal nok være noget som bider på. Især hvis tanken om endnu mere kulfiber er lokkende. Prisen? Ja, den er det nok bedst, ingen spørger til. Det er bare at betale ved kasse 1! Men Ferrari SF90 koster 8 millioner kr. med afgifter i Danmark.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk