Annonce:

Nu findes endnu en Ferrari med næsten 1.000 hestekræfter

Eller det vil sige næsten. For Keyvanys bud på en Ferrari Purosangue er stadig kun en computertegning, der dog skal blive til virkelighed.

Ferrari Purosangue er bilen, Ferrari sagde, de aldrig ville bygge.

Men pyt med det. Nu er den her med sine 725 hestekræfter fra en 6,5-liters V12-motor. For nogle mennesker er den slags bare ikke nok.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Hos tuneren Keyvany kan den slags dog trøst sig med, at der er noget endnu voldsommere på vej. Nemlig en Purosangue med næsten 1.000 hestekræfter. 980 styk for nu at være præcis.

Læg dertil 1.170 og alt det blottet kulfiber, du kan komme i tanke om, og du har en ‘Keypuro’. Bilen er endnu ikke bygget. Men Keyvany har allerede sendt udgaver af forgængerne GTC4Lusso og Ferrari FF på gaden, så det er kun et spørgsmål om tid.

LÆS OGSÅ: Flertal vil forbyde bilister at vaske bil i hånden

Og frem for alt penge. Selvom Keyvany endnu ikke er meget for at oplyse flere tekniske detaljer – eller noget om prisen – er det ikke svært at regne ud, at der langt fra er tale om nogen foræring.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Alene på danske plader koster en Purosangue omkring 8 millioner kroner, når afgiften altså er betalt. Og selvom det første eksemplar har fået dansk asfalt under hjulene, skal vi ikke regne med at se mange af dem her.

Det skal Ferrari til gengæld. Altså i ordrebøgerne. Faktisk er der allerede nu så meget pres på bestillingerne, at kommende Purosangue-kunder må vente i flere år på at få deres biler.

Folkene i Maranello har nemlig kun afsat en vis del af samlebåndet på fabrikken til lige den model. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler