Ferrari forklarer: Disse biler må Justin Bieber IKKE købe


Tidligere på måneden skrev italienske medier, at Ferrari har noteret popstjernen Justin Biebers navn på en kedelig liste. Og nu viser det sig, at der er noget om historien.

I en meget kort udmelding til den spanske avis Marca har mærket fra Maranello forklaret sig. For Justin Bieber og for den sags skyld realitystjernen Kim Kardashian er ikke bandlyst. Men det er noget om det. De to – og flere andre kendte personer – kan nemlig ikke blive en del af den lille gruppe personer, som bliver tilbudt at købe Ferraris mest eksklusive modeller.

– Ferrari forbeholder sig retten til at udvælge (kunder) til special editions, lyder den korte kommentar fra Ferrari ifølge Marca.

For at sætte det lidt i perspektiv er det biler som SP1/SP2 Monza, og den SP3 Daytona som mærket præsenterede i forbindelse med sidste års Finali Mondiali-event.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Som vi tidligere har kunnet fortælle her på Boosted, så er Bieber angiveligt havnet i Ferraris sorte bog, fordi den unge popsmed har kørt hasarderet i modeller fra mærket. Ligesom han for nogle år siden i flere uger glemte, hvor han havde parkeret sin neonblå 458 Italia.

Den bil fik Bieber i øvrigt ombygget på en måde, som Ferrari ikke brød sig om. Hvad Kim Kardashian har gjort for at få de italienske sind i kog, er usikkert. Men hun og Bieber er ikke alene på listen. Hollywood-stjernen Nicolas Cage, Top Gear-vært Chris Harris, bokseren Floyd Mayweather og rapperen 50 Cent skulle også været blandt navnene på listen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk