Annonce:

Nu vil Audi kræve abonnement for mere end sædevarme

Audi mener allerede, at deres kunder gerne vil betale månedligt for ting som sædevarme. Og nu skal endnu flere funktioner lægges bag en betalingsmur, siger chefen.

Han er lidt endnu chef for den tekniske afdeling hos Audi, men lige om lidt bliver han degraderet til en rolle hos tyskernes kommende Formel 1-hold.

Inden Oliver Hoffmann får det spark, kan han dog lige nu fortælle, at Audi i fremtiden vil lægge endnu flere funktioner bag betalingsmure.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autocar.

I et interview forklarer Oliver Hoffmann, at Audi vil tilbyde ‘flere on demand-funktioner’. Lige nu er det ting som automatiseret parkering, Audi-ejerne kan betale for i den såkaldte ‘My Audi’-app.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker disse biler, viser undersøgelse

Men flere funktioner er altså på vej om bag betalingsmuren. De kommer med Audis næste generation af elbiler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Det er et stort skridt. Men jeg tror, at der er en efterspørgsel blandt kunderne på de nye funktionerne, og det er et hav af indtjeningsmuligheder for os, siger Hoffmann.

Audi-chefen vil dog ikke sige noget om, hvad bilmærket i fremtiden har tænkt sig at tage betaling for. Omvendt holder man fast i en idé, konkurrenterne hos BMW allerede har droppet. Og det efter voldsom kritik. Læs mere om det her.

Audi gør dog allerede forskel på sine kunder. På nogle markeder skal man eksempelvis betale for at synkronisere klimaanlægget. Altså få den samme temperatur i alle zonerne.

På den anden side er mærket fra Ingolstadt ikke alene om at mene, at der er milliarder af kroner at hente i bilisternes lommer ved at tage betaling for ting som klimaanlægget.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Hos Stellantis-koncernen er vurderingen allerede nu, at de såkaldte ‘on demand’-funktioner vil være en forretning til en værdi af 22,5 milliarder dollar svarende til 155 milliarder kroner i 2030.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler